Daniel Palacka Krimi

Na tento deň žena (61) tak ľahko nezabudne. Manžel (63) so sekerou v ruke: Zabijem ťa!

Dráma sa odhrala v dedine nášho regiónu. Podľa mužov zákona, manžel (63) sa oháňal sekerou, neskôr dokonca aj zaútočil na vlastnú ženu. Pozrite, čo sa dialo.

Z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinili policajti z Nitrianskeho Rudna 16. novembra dôchodcu (63) z tej istej dediny. „Obvinený v uvedený deň dopoludnia v kotolni rodinného domu vulgárne nadával svojej 61-ročnej manželke. V ruke mal sekeru, oháňal sa ňou smerom k nej a opakoval, že ju zabije,“ informovala dnes trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. Krátko po obede sa dôchodca svojej manželke v kuchyni ich rodinného domu vyhrážal znova, opäť bol vulgárny a udrel ju päsťou do hlavy. „Zasiahol najmä jej ucho, pričom žene spôsobil zranenie s časom liečenia do sedem dní,“ spresnila.

Poverený policajt spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie agresívneho dôchodcu, čo sudca Okresného súdu v Prievidzi akceptoval a muža v utorok 18. novembra vzali do väzby. „Obvinenému dôchodcovi v prípade uznania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ dodala Antalová.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM