Katarína Vlčková Krimi

Na našich cestách bude ďalšia kontrola: Vieme, v ktorý deň si treba dávať zvlášť pozor!

Dopravní policajti pokračujú v kontrolách. Nezabúdajte, že vás vôbec nemusia zastaviť a napriek tomu, ak porušíte zákon, domov vám príde zásielka. Pozrite sa, v ktorý deň zaostria na náš okres.

Ilustračný obrázok k článku Na našich cestách bude ďalšia kontrola: Vieme, v ktorý deň si treba dávať zvlášť pozor!
Zdroj: Webnoviny.sk

Podľa polície bude aj na našich cestách vykonaná ďalšia kontrola na osobitnú zodpovednosť. Muži zákona si posvietia na okres Prievidza už tento štvrtok 28. augusta. Okrem nášho okresu sa zamerajú v tento deň aj na Partizánske.

„Dokumentovať sa budú tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú hlavnými príčinami dopravných nehôd a to – najmä rýchlosť jazdy,“ pripomenula krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Polícia i touto cestou opätovne upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, teda hlavne rýchlosť jazdy a dbali na zvýšenú pozornosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom.

„Polícia v poslednom období eviduje viacero dopravných nehôd, pri ktorých došlo k ťažkej i ľahkej ujme na zdraví, dokonca aj k usmrteniu týchto účastníkov cestnej premávky,“ dodala hovorkyňa.

V okresoch Trenčín a Ilava dopravná akcia prebieha už dnes. Polícia si posvieti aj na okres Bánovce nad Bebravou, a to v piatok 29. augusta a v sobotu 30. augusta na okres Nové Mesto nad Váhom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM