Katarína Vlčková Kultúra

Na Bojnickom zámku nuda nehrozí: Aha, čo nás čaká v budúcom roku!

Bojnický zámok už má pre svojich návštevníkov pripravený bohatý program na budúci rok. Prečítajte si, čo nebude určite chýbať.

Ilustračný obrázok k článku Na Bojnickom zámku nuda nehrozí: Aha, čo nás čaká v budúcom roku!
Foto: Katarína Vlčková

Slovenské národné múzeum – Múzeum Bojnice má už jasno aj v budúcoročnom programe. Okrem tradičných podujatí nebude chýbať ani novinka z tohto roka. „Milovníci romantiky sa aj v roku 2015 môžu tešiť na Valentínsky víkend na zámku. Svoju lásku si budú môcť potvrdiť počas romantických večerných prehliadok. Začiatkom apríla sa zámok zaodeje do veľkonočného šatu počas podujatia Veľkonočné prehliadky zámku,“ uviedla kultúrno-propagačná manažérka SNM-Múzea Bojnice Petra Gordíková.

Pokračovala, že tradičný Medzinárodný festival duchov a strašidiel otvorí svoje brány v posledný aprílový deň a prinesie návštevníkom celkom desať dní napätia, strachu a emotívnych osudov hlavných hrdinov. „Tých najmenších určite poteší už 19. ročník obľúbeného Rozprávkového zámku. Letným osviežením bude určite historický muzikál, ktorý ponúkneme v rámci nočného podujatia Supernoc na zámku. September zase prinesie novinku tohto roka – úspešné podujatie Všetci na zámok! a december bude už tradične patriť Vianociam,“ priblížila.

V ponuke múzea na budúci rok nebudú podľa Gordíkovej chýbať ani vzdelávacie programy pre detského návštevníka a tematicky ladené nočné prehliadky.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM