Veronika Ondo-Cholewová Krimi

Muž (43) s ťažkými zraneniami zakliesnený v aute: Prievidzskí hasiči v akcii!

Ťažké zranenie vodiča z Prievidze si vyžiadala dopravná nehoda osobného a nákladného auta. Pri udalosti zasahovali siedmi hasiči z Prievidze.

Ilustračný obrázok k článku Muž (43) s ťažkými zraneniami zakliesnený v aute: Prievidzskí hasiči v akcii!
Zdroj: TASR

K nehode došlo vo štvrtok okolo 8.00 h na ceste I/64 v podjazde na Ulici M. Slovenskej v Prievidzi.

„Vodič nákladného vozidla, 55-ročný Pavel z okresu Prievidza, sa snažil pribrzdiť vozidlo pre kolónu áut, ktorú zbadal pred sebou. Dostal s vozidlom šmyk, v dôsledku čoho prešiel do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim vozidlom Mazda 626, ktoré riadil 43-ročný Miroslav z Prievidze,“ uviedla trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. Vodič Mazdy, ktorý sa pri nehode zranil, podľa jej ďalších slov utrpel zranenia nôh.

Ako doplnil k udalosti hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík, nákladné vozidlo pritlačilo osobné auto k múru podjazdu. „Vodič osobného auta, ktorý utrpel ťažké zranenia, zostal zakliesnený vo vozidle. Prievidzskí hasiči auto odtiahli a vodiča z neho vyslobodili. Následne v súčinnosti so záchranármi poskytli mužovi predlekársku prvú pomoc a pomohli ho naložiť do sanitky, ktorá ho odviezla do nemocnice,“ ozrejmil.

Požitie alkoholu u oboch vodičov polícia nezistila. „Na vozidle Mazda vznikla škoda asi 2000 eur a na nákladnom vozidle asi 1000 eur,“ vyčíslila Antalová. Úsek cesty, ktorá je hlavným ťahom na Žilinu a Martin, bol pre udalosť uzavretý na asi hodinu a pol. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM