Daniel Palacka Krimi

Miro (39) sa vyhrážal svojej bývalej družke (32): Zabijem ťa a aj si to odsedím!

Policajti obvinili Mira (39) z Handlovej za nebezpečné vyhrážanie. Ten sa mal svojej bývalej družke vyhrážať zabitím, pričom si bol vedomý aj svojho trestu.

Ilustračný obrázok k článku Miro (39) sa vyhrážal svojej bývalej družke (32): Zabijem ťa a aj si to odsedím!
Zdroj: TASR

Policajti z Handlovej v pondelok 24. novembra obvinili z prečinu „nebezpečné vyhrážanie“ Mira (39) z Handlovej. „Obvinený sa pred ďalšou, treťou osobou vyhrážal na adresu svojej bývalej družky, že ju zabije a že si to odsedí. Poškodená, 32-ročná bývalá družka sa o týchto vyhrážkach dozvedela a mala strach, že by svoje vyhrážky mohol uskutočniť,“ uviedla hovorkyňa krajského riaditeľstva PZ Elena Antalová

„V pondelok do obeda ju obvinený stretol pri obchodnom dome na Námestí baníkov a naznačoval gestami rúk na krk, že ju podreže. Potom k nej prišiel a povedal jej, že ju zabije a že si to aj odsedí. Poškodená mala vážne obavy o svoj život a zdravie,“ dodala.

Poverený príslušník spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie obvineného. Podľa hovorkyne bol obvinený Miroslav v stredu 26. novembra na základe rozhodnutia sudcu Okresného súdu v Prievidzi vzatý do výkonu väzby. Za tento skutok obvinenému Miroslavovi hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM