Katarína Vlčková Krimi

Michal z Prievidze (30) si takto vymáhal svoje peniaze: Ženám uštedril tvrdé údery do hlavy a tváre...

Michal (30) z Prievidze, sa podľa mužov zákona, v podguráženom stave dobíjal do cudzieho bytu a vykrikoval, že ak nedostane svoje peniaze, všetko porozbíja. Jeho vyhrážky nabrali na intenzite. Po jeho útoku dvom ženám ostali pomliaždeniny. Prečítajte si, čo všetko narobil.

Ilustračný obrázok k článku Michal z Prievidze (30) si takto vymáhal svoje peniaze: Ženám uštedril tvrdé údery do hlavy a tváre...
Zdroj: Webnoviny.sk

Kriminálka z Prievidze už Michala obvinila z porušovania domovej slobody. „Obvinený sa pod vplyvom alkoholu v pondelok 18. augusta popoludní dobíjal do jedného z bytov na Šumperskej ulici v Prievidzi. Najskôr stál pod oknami a vykrikoval, že sa do bytu 49-ročného muža, ktorý mu údajne dlží peniaze dostane po hromozvode a porozbíja všetky okná,“ priblížila situáciu krajská hovorkyňa polície Elena Antalová.

Michal však neskončil a vo svojom vyčíňaní pokračoval. „Potom prišiel k dverám bytu a začal do nich kopať. 45-ročná spolumajiteľka dvere otvorila a skôr ako mu stihla niečo povedať, tak ju obvinený Michal udrel do tváre. Zatlačil ženu dnu do bytu a vyhrážal sa, že im všetko v byte porozbíja,“ pokračovala.

Ako pokračovala, majiteľka bytu niekoľko krát muža vyzývala, aby odišiel. Muž však na jej výzvy nereagoval. „Poškodená žena zakričala na svoju dcéru, aby zavolala políciu. Dcéra prišla na chodbu a videla, ako obvinený udieral jej mamu do hlavy a vykrúcal jej ruku. Skôr, ako stihla zavolať číslo 158, obvinený napadol aj ju. Obom ženám sa nakoniec podarilo Michala vytlačiť von z bytu a ihneď zavolali políciu,“ povedala Antalová.

Po besnom útoku Prievidžana však ženy utrpeli zranenia. „Utrpeli pomliaždeniny hlavy, ruky a prstov. Dcéra mala pomliaždeninu na krku, avšak ich zranenia si nevyžiadali práceneschopnosť. Obvinenému Michalovi za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov,“ dodala na záver hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM