Martin Valenta Iné športy

Majstri sveta v Karate na audiencii u viceprimátora Milana Dérera

Len nedávno sa úspešne vrátili z náročného turnaja Majstrovstiev sveta v Karate 2010 a znova nabehli na klasický denný režim škola tréning, škola tréning.

Ale pokiaľ sú ešte spomienky živé, stretli sa naši prievidzskí reprezentanti so zástupcom primátora mesta Prievidza Milanom Dérerom, ktorý im všetkým poďakoval za reprezentovanie mesta Prievidza ako aj Slovenskej Republiky. Každý si priniesol niekoľko medailí a pravdepodobne nezabudnuteľné spomienky, ktoré im medaily budú pripomínať. Zaujímavé bolo, keď si dávali medaily na krk, ako cengali, koľko asi tak vážia.

Ako povedal Ľuboš Kotlář, člen FKŠ Prievidza, ktorý reprezentačný team taktiež sprevádzal a staral sa o mládež počas majstrovstiev v Talianskom Carrara: " …dosť veru ja som ju dcére držal v ruke a dosť ťažká, neodhadnem ale okolo pol kila má…", a tak každý z nich odchádzal od viceprimátora s dvomi kilami medailí na krku.

Želáme mladým reprezentantom veľa ďalších úspechov, energie a elánu a nech sa im na ďalších majstrovstvách znova darí, tak ako v Taliansku alebo aj v Prievidzi.

Majstri sveta v Karate na audiencii u viceprimátora Milana Dérera
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM