Webnoviny - Kultúra

Knechtová chystá na turné s Chinaski niekoľko prekvapení

Slovenská speváčka Katarína Knechtová vrámci svojho turné s kapelou Chinaski vystúpi 31.3. aj v Košiciach a predvedie fanúšikom niekoľko prekvapení.

Foto: SITA (WEBNOVINY) – Jedným z nich bude premiéra niekoľkých skladieb z pripravovaného albumu, na ktorom spolupracuje so svetoznámym hudobníkom a producentom Christianom Eignerom. "Môžem prezradiť, že do koncertného programu som zaradila už aj úplne nové piesne, ktoré budú mať na tomto turné premiéru. Rovnako však zahráme aj hity, ktoré ľudia poznajú z rádií a sú mojou skladateľskou spomienkou na pôsobenie v kapele Peha,“ prezradila Knechtová.

Návštevníci koncertov sa môžu tešiť aj na jednu z najobľúbenejších speváčkiných skladieb, nie však z jej repertoáru. "Rozhodla som sa do programu zaradiť aj prevzatú skladbu, ktorá patrí do desiatky mojich najobľúbenejších piesní na svete. Bude to prvýkrát v histórii, pretože nikdy predtým som pieseň iného interpreta na koncerte nespievala. Meno však neprezradím,“ dodala.

Agentúru SITA informovala PR manažérka turné Silvia Turnerová.

Termíny Chinaski tour 2011 s Katarínou Knechtovou: 25.3. Trenčín, Piano Club 26.3. Prievidza, Element Club 29.3. Prešov, PKO 30.3. Žilina, Dom kultúry 31.3. Košice, Spoločenský pavilón 13.4. Bratislava, Majestic Music Club

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM