Tlačové správy

Kde nájdete najmodernejší automobilový showroom na Slovensku? Predsa v Prievidzi

Úspešné firmy si dávajú stavať moderné showroomy s pôsobivou atmosférou, ktoré si vás získajú už za pár sekúnd. Inak tomu nebude ani v Prievidzi.

Ilustračný obrázok k článku Kde nájdete najmodernejší automobilový showroom na Slovensku? Predsa v Prievidzi
Zdroj: PR

Spoločnosť Final-CD si veľmi dobre uvedomuje, aký dôležitý je prvý dojem. A preto v Prievidzi čoskoro otvorí najmodernejší automobilový showroom na Slovensku. Čím bude výnimočný?

Nový automobilový showroom v Prievidzi

Na ploche 1 500 m2 uvidíte najnovšie modely francúzskych automobiliek Peugeot a Citroën, ktoré ich jedinečný dizajn robí neodolateľnými. Showroom v Prievidzi však nebude slúžiť iba na kúpu nových vozidiel – ako už pri Final-CD býva zvykom – snaží sa ponúknuť komplexné služby pod jednou strechou a zabezpečiť komfort svojim zákazníkom. Aj preto tu nájdete najnovšie technológie určené na servis a diagnostiku vozidiel, ktoré výrazne prispievajú k titulu „najmodernejší showroom na Slovensku“. Okrem toho sa môžete spoľahnúť na služby ako samoobhliadky, uskladnenie pneumatík či predaj náhradných dielov.

Profesionáli na správnom mieste

Zákazník je dokonale spokojný iba vtedy, keď sa k jedinečnému prostrediu pridá aj jedinečný personál. Spoločnosti Final-CD záleží na tom, aby ste sa aj v prievidzkom showroome mohli spoľahnúť na skutočných odborníkov s ľudskou tvárou. Najnovšie technológie pre spoľahlivejší servis majú v rukách profesionáli s dlhoročnými skúsenosťami, ktorí sú pravidelne školení vo francúzskom koncerne PSA. Zároveň si uvedomujú, že ústretový prístup k zákazníkovi je nesmierne dôležitý.

Predaj automobilov s víziou

Spoločnosť Final-CD začala s podnikaním už v roku 1991, keď partia nadšencov v malej vidieckej dielni opravovala prvé vozidlá. Mali však jasnú víziu o budúcnosti automobilových služieb a rozhodli sa ju pretaviť do reality. Aj preto je dnes Final-CD najväčším slovenským predajcom nových a certfikovaných jazdených vozidiel. Vďaka tejto vízii a chuti neustále sa zlepšovať nájdete až 7 prevádzok na celom Slovensku. Aj moderný showroom v Prievidzi je výsledkom 26-ročného neúnavného snaženia týchto automobilových milovníkov.

Chcete byť pri tom, keď otvorí brány najmodernejší showroom na Slovensku? Príďte od 20. októbra 2017 na Nadjazdovú ulicu v Prievidzi a nechajte sa zviesť francúzskym dizajnom.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM