Zuzana Vajayová Rôzne

Karatisti boli opäť úspešní

Dňa 17.3.2012 sa konalo štvrté kolo Pohára federácie v Šali a Karate klub Prievidza - FKŠ získal na postupovom pohári 4zlaté, 2 strieborné a 4 bronzové medaily.

Naši zverenci bojovali aj napriek chorobám veľmi dobre, o čom svečí aj medailová bilancia. Napriek neúčasti niekoľkých našich pretekárov sme spokojní s výkonmi karatistov FKŠ, ktorí si zatiaľ stále udržujú výkony a formu.

Najúspešnejšou pretekárkou bola Kristínka Huová, ktorá nedala súperkám šancu a získala dve zlate medaily, a hneď po skvelom výkone si ju všimol reprezentačný tréner Ing. L. Klementis, čo je skvelý signál pre Kristínku a zároveň aj možnosť štartovať na medzinárodných súťažiach.

Samozrejme už tradične nám robí radosť Marek Pavlák, ktorý súťaží len v kategórii kumite a zatiaľ veľmi úspešne a ani v Šali nesklamal a získal prvé miesto.

Samozrejme aj Lukáš Martiš získal zlatú medailu. Lukáš je nádejný karatista vo viacerých kategóriach a jeho odhodlanie je obrovské. Cvičí v Lehote pod Vtáčnikom a dochádza aj do Prievidze, čo ho stoji nemalé úsilie. Má však podporu obce Lehota pod Vtáčnikom, začo im vedenie klubu aj s Lukášom veľmi ďakuje.

Nesmieme zabudnúť aj na ostatných našich pretekárov, ktorí svojimi výkonmi skvele reprezentujú náš klub a naše mesto.

**Výsledky: **

Kristínka Huová kata 1. miesto 10–13 rokov

Kata open 1.miesto 10–13rokov

Adrian Záborský kata 3.miesto 10–13rokov

Kobudo 2.miesto 10–13rokov

Lukáš Martiš kumite 1.miesto 10–11rokov

Marek Pavlák kumite 1.miesto 6–9rokov

Matej Hatványi kumite 2.miesto 14–17rokov

Kumite open 3.miesto

Lukrécia Ľachká kata 3.miesto 6–9rokov

Kumite 3.miesto 6–9rokov

Maťko Svitok kata 4miesto 6–9rokov

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM