Daniel Palacka Iné športy

Karatisti boli opäť úspešní: 12 medajlí napriek tréningovej pauze

Aj napriek tréningovej pauze dokázali karatisti z Karate klubu Prievidza - FŠK získať peknú nádielku medailí. Vo Veľkom Krtíši vybojovali celkovo 12 medailí.

Ilustračný obrázok k článku Karatisti boli opäť úspešní: 12 medajlí napriek tréningovej pauze
Zdroj: Dnes24.sk

Karate klub Prievidza – FKŠ sa dňa 22.novembra zúčastnil druhého kola pohára Federácie vo Veľkom Krtíši. Naši pretekári išli bojovať po tréningovej pauze nakoľko im prerábali telocvičňu na Obchodnéj akademií, ale aj napriek tomu ukázali, že sa s nimi musí rátať a nedali sa zahanbiť konkurenciou v jednotlivých kategóriach. Domov priviezli celkovo 12 medailí.

Z 12 tích medailí získali 6× zlato ,4× striebro ,2× bronz. Najúspešnejšou bola Kristinka Huová ktorá si drží formu aj keď pre chorobu nemohla štartovať na majstrovstvách sveta. Maťko Svitok tiež potvrdil že je vo svojej kategorií favorit, samozrejme v kumite dominoval Marek Pavlák, ktorí svojich súperov jednoznačne zvalcoval a išiel si zobrať zlato. Andrej Frajka musel prestúpiť do staršej kategorie, ale dokázal, že ani tam sa nestratí, keď získal výborné druhé miesto.

Sebastian Ricker v kategorií kata obsadil druhé miesto. Lukrecia Lachka, ktorá si udržiava medailové pozície na každom turnaji prehrala zápas o prvé miesto, keď v kumite vyhrávala už 5:0 a na vyšľapnutie zo zápasiska prehrala. výsledky:

  • Kristinka Huová : 3× zlato 1× bronz
  • Marek Pavlák : 1× zlato
  • Martin Svitok : 1× zlato
  • Andrej Frajka : 1× striebro
  • Lukrecia Lachka : 1× zlato ,1× striebro,1× bronz
  • Sebastian Ricker: 1× striebro

Foto: Miroslav Šenk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM