Katarína Vlčková Samospráva

Je to jasné: Vieme, či sa bude Katarína Macháčková opäť uchádzať o post primátorky!

Tento rok sa nesie v znamení volieb. Po tých prezidentských nás onedlho čakajú eurovoľby a v novembri si budeme voliť poslancov do mestského zastupiteľstva, starostov a primátorov. Bude sa opäť o svoju funkciu uchádzať aj Katarína Macháčková?

Ilustračný obrázok k článku Je to jasné: Vieme, či sa bude Katarína Macháčková opäť uchádzať o post primátorky!
Foto: Katarína Vlčková

Súčasná primátorka Prievidze prehovorila o blížiacich sa jesenných komunálnych voľbách. Katarína Macháčková potvrdila, že o funkciu primátorky sa bude uchádzať aj tento rok. „Už v minulosti som sa vyjadrila, že chcem v započatej práci pokračovať aj naďalej, nakoľko sme museli dlho ozdravovať verejné financie mesta. Na ďalšiu tvorivú prácu sú štyri roky vo funkcii primátorky málo,“ povedala Katarína Macháčková pre portál Prievidza24. Zároveň dodala, že na ohlasovanie kandidatúry je ešte priskoro. „Kandidovať budem, ale oficiálne kandidatúru ohlásim neskôr, spolu s mojim odborným tímom kandidátov na poslancov mestského zastupiteľstva,“ uzavrela súčasná primátorka Prievidze.

Pripomíname, že v posledných voľbách vyhrala Katarína Macháčková s náskokom vyše 2 300 hlasov, keď dostala od obyvateľov celkovo 6 551 hlasov. Na druhom mieste sa umiestnil Norbert Turanovič so 4 162 hlasmi a tretie miesto obsadil Milan Dérer s 3 631 hlasmi.

foto: mesto Prievidza

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM