Daniel Palacka Krimi

Hromadná bitka v Prievidzi: Mestskí policajti v akcii!

Dvojica mladíkov po bitke skončila na ošetrení v nemocnici. Výtržníci mal v ten večer údajne napadnúť viacero osôb. Pozrite, čo sa vlastne stalo.

Ilustračný obrázok k článku Hromadná bitka v Prievidzi: Mestskí policajti v akcii!
Foto: Katarína Vlčková

Pred zábavnou prevádzkou došlo k bitke, po ktorej ostali dvaja zranení mladíci a traja podozriví sa snažili nenápadne z miesta vypariť. To sa im však nepodarilo. „Blízko podniku vbehli do rúk privolanej hliadke MsP. Ako sa následne ukázalo, konflikt mal doslova „okresný“ rozmer. Trojica podozrivých z Prievidze, Bojníc a Kanianky mala napadnúť dvoch mladíkov z Handlovej, ktorí skončili na ošetrení v nemocnici,“ uviedol náčelník mestskej polície Ľubomír Pomajbo.

Zrejme však neboli jedinou obeťou večera. Podľa náčelníka mala podarená trojica v podniku napadnúť ďalšiu osobu, ktorá rovnako skončila v rukách lekárov. „Nebolo výnimkou že takmer všetci aktéri konfliktu boli zjavne pod vplyvom alkoholu,“ uzavrel incident zo 6. decembra Pomajbo. Ďalšie objasňovanie okolností celej veci je v réžii MsP a nasledujúce dni ukážu aj presné stanovenie povahy zranení poškodených.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM