Daniel Palacka Krimi

Heňa (17) a Monika (17) odišli z terapeutického pobytu: Odvtedy sa po nich zľahľa zem

Pomôžte polícii pri pátraní po Henriete (17) a Monike (17), ktoré odišli z terapeutického pobytu. Kedže jedna z nich je Prievidžanka mohli by sa zdržiavať aj v Prievidzi, alebo okolí.

Ilustračný obrázok k článku Heňa (17) a Monika (17) odišli z terapeutického pobytu: Odvtedy sa po nich zľahľa zem
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajti z Považskej Bystrice žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej 17-ročnej Henriete Haragovej z Prievidze a rovnako starej Monike Longauerovej z Bratislavy. Obe prechodne bývajú v resocializačnom stredisku Čistý deň v Galante. Dievčatá odišli 4. novembra hodinu po polnoci z hotela Ráztoka v Hornej Maríkovej (okres Považská Bystrica) na doposiaľ neznáme miesto.

V uvedenom hoteli boli ako zverenkyne na terénnom terapeutickom pobyte. Odvtedy, ako odišli z hotela, nie je známy ich pobyt a ani miesto, kde by sa mohli zdržiavať.

Henrieta Haragová je vysoká asi 170 cm, štíhlej postavy. Má tmavohnedé rovné vlasy – dlhé po plecia a hnedé oči. Oblečené mala sivé tepláky a sivé tričko. Na sebe mala aj hnedý kabát.

Monika Longauerová je vysoká asi 175 cm, štíhlej postavy. Má tmavohnedé rovné vlasy dlhé po plecia a hnedé oči. Oblečené mala ružové teplákové nohavice, tmavomodrú šuštiakovú bundu a sivé tričko. Monika má na pravom predlaktí vytetovanú čiernu smrtku.

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestných, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Prípadne na Obvodné oddelenie Policajného zboru Považská Bystrica na telefónnom čísle 096126 3755 alebo priamo na kriminálnu políciu v Považskej Bystrici na čísle 096126 3370.

Foto: PZ SR

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM