Martin Valenta Futbal

FK Prievidza sa ospravedlňuje, verí v budúcnosť

„Veríme, že v Prievidzi, ktorá priniesla a prináša stále nové talenty slovenského futbalu, tento šport nezanikne," vyslovil svoje želanie Ján Mikloška, športový riaditeľ FK Mesto Prievidza.

Prievidza sa predčasne lúči s druhou najvyššou domácou futbalovou súťažou. Definitívne stop prinieslo očakávané sobotňajšie nenastúpenie – celkovo už tretie – na zápas 23. kola I. ligy proti Duslu Šaľa.

„FK Mesto Prievidza sa ospravedlňuje Únii ligových klubov, Slovenskému futbalovému zväzu, súperom, hráčom a˙fanúšikom nášho klubu, ako aj celej športovej verejnosti, že v stanovenom termíne nesplnil všetky podmienky na potvrdenie súpisky prvoligového mužstva, čoho dôsledkom bolo nenastúpenie na tri majstrovské stretnutia I. ligy. Sme si vedomí následného vylúčenia zo súťaže, čo nás veľmi mrzí vzhľadom na početné fanúšikovské zázemie na celej Hornej Nitre. Napriek obrovskému úsiliu sa nám však nepodarilo obstarať finančné prostriedky aspoň na dohratie tohto ročníka. Veríme, že v Prievidzi, meste s 90-ročnou futbalovou tradíciou, ktorá priniesla a prináša stále nové talenty slovenského futbalu, tento šport nezanikne,“ uvádza sa v oficiálnom stanovisku, ktoré v nedeľu zaslal médiám športový riaditeľ klubu Ján Mikloška.

zdroj: SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM