Katarína Vlčková Krimi

Dráma na ubytovni: Žena ohrozovala nožom susedov, z dôvodu vás zamrazí

Na ubytovni v Prievidzi prežili jej obyvatelia drámu. Oznámenie, že po chodbách pobehuje žena s nožom v ruke a ohrozuje susedov, zalarmovalo mestskú políciu. Keď prišli na miesto, naskytol sa mi však úplne iný obraz.

Ilustračný obrázok k článku Dráma na ubytovni: Žena ohrozovala nožom susedov, z dôvodu vás zamrazí
Zdroj: Webnoviny.sk

Mestskí policajti dostali oznámenie, že po chodbe ubytovne sa pohybuje nepríčetná žena s nožom v ruke a ohrozuje susedov. „Ako sa ukázalo, tá sa už nenachádza na chodbe, ale v byte, na ktorom boli pootvorené dvere. Z bytu bolo počuť krik, plač a volanie o pomoc,“ priblížil situáciu náčelník mestskej polície Ľubomír Pomajbo.

„Hliadka cez pootvorené dvere bytu zazrela, že na zemi leží žena, ktorú jej druh bil drevenou palicou, ktorú počas bitky na nej zlomil. Prestal až po zákroku príslušníkov mestskej polície,“ povedal.

Pokračoval, že žena polícii povedala, že je tehotná. To však nebolo všetko. "Uviedla, že jej 58-ročný druh ju takto bije, týra a znásilňuje už niekoľko rokov. Na chodbe chodila s nožom a vykrikovala údajne preto, lebo jej týraniu zo strany druha nikto neveril,“ informoval Pomajbo.

Ako dodal, poškodená vyhľadala lekárske ošetrenie a neskôr na svojho druha podala na Obvodnom oddelení polície aj trestné oznámenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM