Kultúra

Doprajte svojim deťom trochu fantázie: Cesta rozprávkovým lesom je tu opäť!

Mesto Prievidza v spolupráci s Kultúrnym a spoločenským strediskom v Prievidzi vás po úspešnom prvom ročníku pozývajú na ďalší ročník obľúbeného podujatia, ktoré je určené pre deti a rodiny pod názvom Cesta rozprávkovým lesom!

Ilustračný obrázok k článku Doprajte svojim deťom trochu fantázie: Cesta rozprávkovým lesom je tu opäť!
Zdroj: Dnes24.sk

Areál prievidzského Lesoparku, ktorý využívajú mnohí Prievidžania, sa v priebehu nedeľného popoludnia 5. júla 2015 zmení na nepoznanie! Podujatie, ktorého podtitul znie aj „Z rozprávky do rozprávky a najväčšia Bublifukiáda v Prievidzi“ sa začne o 14.00 h vstupom cez bránu na Ul. Clementisa, kde bude pre vás pripravený Čarovný les!

Počas Cesty rozprávkovým lesom čaká na deti stretnutie s mnohými rozprávkovými bytosťami! Po jeho absolvovaní bude pre všetkých účastníkov pripravený bohatý kultúrny program na Čarovnej lúke v areáli Lesoparku s amfiteátrom. Program na pódiu sa začne o 14.30 h a zabávať vás budú klauni z Divadla NAtraKY, šašo Ľuboš s jeho Popletenými kúzlami, Hudobná skupina Fridays E-škola, SZUŠ XOANA Prievidza, TS Fantastic a mnohí ďalší.

Všetky deti sa môžu zapojiť do Cestovania Čarovnou lúkou, pri ktorom môžu pomôcť rozprávkovým bytostiam dotvoriť príbeh niektorej z rozprávok, za čo získajú pečiatku do Cestovného pasu. Za plný počet získajú sladkosti, ktorých sú plné Maškrtné domy!

A aby toho nebolo málo, Čarovná lúka bude plná atrakcií! Tešiť sa môžete na šaša Matveja a jeho balóniky, maľovanie na tvár, jazdu na poníkoch, nafukovacie atrakcie, Omaľovánkovo, Kriedovo a Švihadlovo! Všetky atrakcie sú zadarmo!

Presne o 18.00 h vypukne Bublifukiáda, kde sa všetci pokúsime o rekord s najväčším počtom bubliniek v Prievidzi, priamo v amfiteátri! Podmienkou je priniesť si bublifuk! A celé to zakončíme veľkou Bubli disco!

Vstupné: deti a dospelí 1,00 € alebo kultúrny poukaz sa bude vyberať pri vchodoch do Lesoparku. Všetky atrakcie sú zadarmo!

Zmena programu VYHRADENÁ!

K dispozícii bude aj rozprávkový autobus, ktorý bude premávať zadarmo každú polhodinu, rozpis časov nájdete na plagáte v v galérii. Informácie o odchode autobusu z konkrétnych zastávok nájdete tiež na výlepných plochách mesta, ako aj na zastávkach autobusu.

Rozprávkový les v Prievidzi
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM