Zuzana Vajayová Rôzne

Deti dostanú na MDD štyri nové ihriská

V stredu 1. júna, pri príležitosti Medzinárodného dňa detí, dostanú prievidzské deti štyri nové ihriská. Na sídliskách Mládež, Píly, na Zapotôčkoch a na Severe vyrastie priestor, na aktívne trávenie voľného času pre najmladších obyvateľov.

Na Sídlisku Píly bude zdobiť ihrisko domček so šmýkalkou a pružinová hojdacia žaba. Na ostatných sídliskách vyrastú ihriská obsahujúce kombinovanú zostavu MIDI a pružinovú aj prevažovaciu hojdačku. V súčasnosti už prebiehajú výkopové práce a betonáže. Koncom týždňa a počas víkendu sa položia samotné zariadenia. Mesto Prievidza pod patronátom primátorky Kataríny Macháčkovej odovzdá deťom zariadenia symbolicky na MDD, v stredu 1. júna 2011.

Slávnostné odovzdanie za účasti predstaviteľov mesta Prievidza bude spojené s kultúrnym programom v podaní detí zo základných a materských škôl. Všetci ste srdečne pozvaní.

Program odovzdávania:

Sídlisko Mládež o 9.00 h, dvor ulíc Mišíka č. 21–25 a Šumperská č. 29–39 Sídlisko Píly o 9.30 h, dvor ulíc Rudnaya č. 29–35 a Priama č. 5–7 Sídlisko Zapotôčky o 10.00 h, dvor ulíc Fándlyho č. 1–21 a Francisciho č. 11–21 Sídlisko Sever o 10.30 h, dvor ulíc Clementisa č. 41–59 a Gorkého č. 40–54

Zdroj: MÚ Prievidza

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM