Zuzana Vajayová Iné športy

Ďalšie cenné body zo Slovenského pohára karate pre Brázdovú

Tretiu aprílovú sobotu sa na poslednom - treťom kole Slovenského pohára karate detí, žiakov a dorastencov v Sabinove zišlo 410 karatistov zo 40 klubov celého Slovenska.

Ema Brázdová si ziskom tretieho miesta v kata mladších dorasteniek pripísala do rebríčka cenné 4 body. V kumite mladších dorasteniek do 40 kg obsadila 7. miesto.

Brázdová opäť nemala šťastie na „pavúka“. V kata jej počítač už štvrtý krát pridelil tento rok zatiaľ neporazenú Peškovú (Budokan Zvolen). Ema v prvom kole zvíťazila 3:0, no hneď v druhom narazila na najťažšiu súperku, ktorá ju poslalo do repasáže. V nej Ema nezaváhala a dvomi víťazstvami 3:0 nad Andrášiovou (KK Metropol Košice) a Habankovou (Real Trenčín) obsadila z 19 pretekárok pekné tretie miesto.

Los Eme neprial ani v kumite, keď sa hneď v prvom zápase stretla s Macejkovou (Katsudo Sabinov). Zápas bol vyrovnaný a rozhodovalo sa v posledných sekundách, kde mala na vrch skúsenejšia Sabinovčanka. Tá ale prehrala v ďalšom kole s vynikajúcou Cichrovou (CMK B. Bystrica) a zabránila tak Eme postúpiť do repasáže o tretie miesto.

Zdroj (text + foto): ŠŠK PD – karate

Slovenský pohár detí, žiakov a dorastencov v karate
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM