Katarína Vlčková Hokej

Buldoci majú posledný prípravák za sebou: Čakajú ich úvodné buly sezóny

Prievidzskí hokejisti už absolvovali všetky prípravné zápasy. Začiatok sezóny je už za dverami, no predohrávka prvého kola sa posúva. Podľa oficiálnej stránky však vedenie klubu pripravilo pre svojich fanúšikov malé prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Buldoci majú posledný prípravák za sebou: Čakajú ich úvodné buly sezóny
Zdroj: TASR

Predposledný prípravný zápas MšHK Priniesol vytúžené víťazstvo. Ako informuje facebooková oficiálna stránka klubu, s prehľadom zdolali súpera z Považskej Bystrice a tak potešili mnohými peknými akciami svojich priaznivcov. MšHK Prievidza zvíťazila nad súperom z Považia 7:1. Góly padali od hráčov Čičala, Môcik, Viedenský, Beňadik, Budiak, Černý a Mendel.

Posledný zápas pred sezónou naši hokejisti prehrali. MšHK sa stretli v odvetnom zápase s Považskou Bystricou. Podľa stránky však nevyužili dve päťminútové presilové hry v tretej tretine. Prievidzskí Bulldogs prehrali s Považím 3:5. Góly do súperovej bránky strelili Budiak, Matejka a Hús. Po prípravných zápasoch už našich hokejistov čaká vstup do sezóny.

Klub MšHK Prievidza podľa oficiálnej stránky požiadal o predohrávku prvého kola I. hokejovej ligy. Nastúpia proti HC Dukla Senica už vo štvrtok 11.9. o 17:00. Dôvodom sú Banícke dni v meste. „Vedenie klubu si pre svojich priaznivcov pripravilo na úvod sezóny aj menšie prekvapenie, keďže v tomto roku slávime jubilejnú 60-nicu hokeja v našom meste. Je veľmi dôležité, ako mužstvo vstúpi do sezóny, a preto príďte podporiť svoj tím,“ láka na zápas status klubu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM