Katarína Vlčková Šport

AKTUALIZOVANÉ: Nová in-line dráha je už otvorená. Pozrite si PREHĽAD cien a sprístupnenie pre verejnosť

Malí hokejisti Prievidze ako prví otestovali novú in-line plochu na zimnom štadióne. Plochu, vďaka ktorej bude priestor využívaný aj počas leta slávnostne odovzdala do užívania verejnosti i hokejistom primátorka Prievidze.

Ilustračný obrázok k článku AKTUALIZOVANÉ: Nová in-line dráha je už otvorená. Pozrite si PREHĽAD cien a sprístupnenie pre verejnosť
Zdroj: TASR

Včera v popoludňajších hodinách Katarína Macháčková slávnostne otvorila novučičkú in-line plochu. „Zimný štadión ako športovisko nebol počas letného obdobia využitý, a tak sme hľadali spôsob, ako ho využiť a ako zabezpečiť tréningové možnosti pre našich športovcov, hokejistov, korčuliarov. No nielen pre nich, lebo táto in-line dráha môže vlastne slúžiť ako viacúčelové športovisko,“ ozrejmila primátorka.

„Veľa ľudí si myslelo, že je to len taký rozmar nás hokejistov. Zo zimného štadióna sa takto vlastne stáva viacúčelové športovisko, taká veľká telocvičňa,“ povedal jeden z hlavných iniciátorov tohto projektu, mestský poslanec a tréner prievidzskej hokejovej mládeže Marcel Dobrovodský. Hokejový tréner verí, že ľudia budú dráhu dostatočne využívať. „Viem, že je veľký záujem verejnosti o samotný hokej na ľade a už len od známych počúvam, že sa o ňu naozaj zaujímajú. Myslím si, že to využijú už len z toho dôvodu, že v Prievidzi nie je veľa možností pre korčuľovanie na kolieskových korčuliach,“ do­dal.

Nová in-line plocha aj pre verejnosť

Novú in-line plochu si verejnosť môže vychutnať od mája do júla.

Cenník in-line plochy:

  • prenájom plochy 7:00 – 17:00 – 15 eur/hodina
  • prenájom plochy 17:00 – 22:00 – 20 eur/hodina
  • verejnosť dospelí – 1,50 eur / 2 hodiny
  • verejnosť deti – 1,00 euro / 2 hodiny
  • verejnosť deti do 6 rokov s doprovodom – 1,50 eur / 2 hodiny
  • osvetlenie – 6,00 eur/ hodina

    V prípade, že máte záujem o využitie in-line plochy, potom využite nasledovné kontakty:

    Zodpovedný vedúci: Slavomír Mjartan

    Telefón: 046/542 24 12

    Fax: 046/542 24 13

    Email: sportoviska@tsmpd.sk

In-line plocha je pre verejnosť sprístupnená v tieto dni: streda: 18:30 – 20:30, sobota: 17:30 – 19:30, nedeľa: 16:00 – 18:00

Zdroj: TASR/Global24

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM