Tlačové správy

Ak Silvester, tak v Bohemia-lázních v Karlových Varoch, už od 62 eur za noc

Kde je najlepšie stráviť záver roka a Silvestra? Predsa v Karlových Varoch v zariadeniach Bohemia-lázní (Bohemia-kúpele), a. s. Nielenže sa vyšantíte na silvestrovskej zábave, ale konečne urobíte krok správnym smerom.

Ilustračný obrázok k článku Ak Silvester, tak v Bohemia-lázních v Karlových Varoch, už od 62 eur za noc
Zdroj: Dnes24.sk

Práve kombinácia zábavy, relaxu a procedúr je to najlepšie, čo môžete urobiť pre svoje zdravie. Navyše v prekrásnom prostredí historických kúpeľov svetového mena. Oddýchnete si od stresov a začnete nový rok nabitý pozitívnou energiou. Nemusíte si dávať ani novoročné predsavzatia, veď hneď na začiatku roka robíte to, čo je správne. Neobstoja ani výhovorky, že je to ďaleko. Práve cez dovolenku máte času dosť a tých pár hodín cesty vám stojí za výnimočný zážitok.

Riaditeľ Bohemia-lázní, a. s., Karlove Vary Jiří Sluka k tomu hovorí: ,,Silvestrovské pobyty v Bohemia-lázních v dňoch 27. 12. 2015 až 15. 1. 2016 sú k dispozícii ako kúpeľné, alebo hotelové pobyty. Rozdiel medzi nimi je v tom, že kúpeľné pobyty už v cene zahŕňajú aj kúpeľné procedúry a vyšetrenia lekárom, zatiaľ čo pri hotelových pobytoch si tieto procedúry môžu hostia dokúpiť. Minimálna dĺžka pobytu je pri hotelovom pobyte 4 noci a pri kúpeľnom 7 nocí. Ceny sú priaznivé a napríklad noc v hoteli Slovan alebo Concordia s plnou penziou stojí jednu osobu v dvojlôžkovej izbe 1 675 Kč (cca 62 eur) a v jednoposteľovej 1875 Kč (cca 70 eur). Radi privítame všetkých hostí a zvlášť nám záleží na domácej klientele, ktorá chodí do Karlových Varov menej, ako by mohla a ako by sme si želali.“

Dodáva, že program silvestrovských pobytov zahŕňa nasledujúce služby: ubytovanie (izby s kúpeľňou, WC, fénom, TV so satelitným príjmom, telefónom s priamou voľbou, internetom, varným setom, chladničkou), uvítací prípitok, slávnostnú silvestrovskú večeru (slávnostná večera, zákusok, pivo, víno, sekt, polnočný raut), silvestrovskú party so živou hudbou a zábavným programom, veľkolepý ohňostroj. K tomu je v cene aj 1 vstup týždenne do nového Wellness & Spa centra (2 hodiny voľného použitia bazéna s protiprúdom, chrličom, masážnou lavicou a voľný vstup do saunového kútika – fínska, parná sauna, infrasauna, ľadová kabína). Klient si môže vybrať a doplatiť z ponuky viac ako 45 druhov procedúr vo vlastnej modernej balneoprevádzke (procedúry v termálnej minerálnej vode).

Hotelové silvestrovské pobyty majú v cene aj hudobné a tanečné večery, zatiaľ čo liečebné majú v cene liečenie s procedúrami (zahŕňa vstupnú a výstupnú prehliadku u lekára, vrátane predpisu procedúr a záverečnej správy lekára, pohotovostné služby sestier. Procedúry – 1 hlavná a 1 vedľajšia procedúra denne, pitná kúra).

,,Všetky liečebné kúpeľné pobyty Bohemia-lázní prebiehajú v sanatóriu Kriváň a hoteloch Slovan a Concordia, ktoré sú umiestnené v blízkosti kolonád. Základom liečenia v našej spoločnosti je pitie karlovarskej minerálnej vody a kúpeľné procedúry v nej. Kvalita liečenia je priamo závislá na kvalite prírodného liečebného zdroja a karlovarské pramene sa radia k najefektívnejším prírodným zdrojom v Európe. Minerálna voda je prírodný liečebný zdroj a okrem liečby ochorení zažívacieho traktu sa používa na liečenie porúch látkovej výmeny (cukrovka, vyššia hladina tukov v krvi, dna). Teplé pramene sa využívajú k pitnej kúre, ku kúpeľom a na výplachy. Pre pohodlie hostí je tu možnosť parkovania vo vlastnom parkovacom dome. Firmy môžu k svojim prezentáciám či firemným stretnutiam využiť klimatizovanú konferenčnú sálu,“ upozorňuje J. Sluka.

Bohemia-lázně ponúkajú okrem silvestrovských pobytov predovšetkým klasické liečebné pobyty. V ponuke ďalej majú vianočné, veľkonočné, alebo niekoľkodňové relaxačné a regeneračné pobyty. Programy oslovujú všetky vekové kategórie. Víkendové wellness pobyty ponúkajú skvelé možnosti odpočinku i aktívneho strávenia voľného času – plávanie v relaxačnom bazéne, zahriatie v saunovom kútiku a schladenie v ľadovej komore alebo sprchovacích chrličoch. Liečebné procedúry spočívajú predovšetkým v kúpeľoch, masážach, elektroliečbe, svetloliečbe a zábaloch. Z masáží je v ponuke klasická masáž čiastočná, reflexná masáž, podvodná masáž. Elektroliečbu a fyziatrické výkony zastupujú – diadynamik, diathermie, endo vaco, ultrazvuk, VAS-07, magnetoterapia. Svetloliečbu – biolampa, laserová terapia, solux. Klienti majú k dispozícii aj tepelné procedúry – parafín, parafango, jednorazové rašelinové zábaly, rašelinový zábal klasický, kryoterapia, zábalová vaňa Haslauer.

Bohemia-lázně majú ako jedny z mála v Karlových Varoch uzavreté zmluvy so všetkými zdravotnými poisťovňami v ČR. Takže stačí, aby sa záujemcovia hlásili v zdravotných poisťovniach k pobytom u nich. Každý si tu nájde cenovo primeranú úroveň ubytovania. Všetky potrebné procedúry pre jednotlivé diagnózy sú už zahrnuté v cene liečebného pobytu pre samoplatcov. Pacienti vyslaní zdravotnými poisťovňami už neplatia nič, alebo sa podieľajú podľa kategórie iba na nákladoch na stravu a časti ubytovania. Hradené sú liečebné kúpeľné pobyty s programom diabetologickým, rehabilitačným a rekondičným po onkologických ochoreniach. Kúpele zabezpečujú 24 hodinovú lekársku pohotovosť, čo je málokde samozrejmosťou.

Z Brna môžu byť klienti autom v Karlových Varoch už za 3 hod. 30 min. (autobusmi za 5 hod.), z Ostravy za 5 hod. 13 min. Ani pre Slovákov to nie je neprekonateľne ďaleko – z Bratislavy autom trvá cesta 4 hod. 45 min. (autobusmi 6 hod. 45 min.).

Ďalšie informácie sú na: www.bohemia-lazne.cz

Ak Silvester, tak v Bohemia-lázních v Karlových Varoch, už od 62 eur za noc
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM