Martin Valenta Iné športy

Aj najmladší Judo reprezentanti z TJ Sokol vedia vyhrávať

Dňa 30. 10. 2010 sa konalo 6. kolo turnaja Olympijských nádejí v jude v Martine. Za TJ Sokol Prievidza sa na turnaji zúčastnilo 8 pretekárov.

Bolo to posledné kolo, ktoré sa započítavalo do celkového hodnotenia klubov a jednotlivcov a na ktorom bolo možné zabodovať a získať tak cenné body pre našu TJ a pre umiestnenia jednotlivcov v rámci celého roka. Judisti z TJ Sokol Prievidza opäť nesklamali a statočne sa pobili o svoje umiestnenia a celkové pozície.

V kategórii mini žiakov do 20 kg nastúpil na prvý turnaj v živote ešte len 5 ročný Matúš Matiaš, ktorý obsadil v konkurencii starších a rovesníkov 3. miesto. Za mini žiakov sa ďalej pobili/samozrejme v rámci pravidiel a na tatatmi/ o svoje umiestnenia do 27 kg Alex Guláš a Timotej Čery do 35 kg, ktorí po vynikajúcich výkonoch skončili na 2. mieste. V mladších žiakoch a to do 42 kg Ján Matiaš a do 57 kg Mária Šimová nenašli premožiteľov obaja Prievidžania a preto im právom patrí 1. miesto. V kategórii mladších žiakov do 32 kg štartoval ešte len mini žiak Denis Škultéty, ktorý aj napriek tomu, že štartoval vo vyššej vekovej aj hmotnostnej kategórii sa dokázal umiestniť na 3. mieste. V kategórii starších žiakov do 45 kg štartovali obaja naši pretekári a to Marek Tubl a Matej Škultéty, keď Matej Škultéty napokon skončil na 3. mieste a Marek Tubl na 4. mieste.

Všetci pretekári predviedli vynikajúci výkon a za to im patrí vďaka, lebo postaviť sa na tatami proti súperovi a fyzicky ho prekonať nie je naozaj jednoduché.

Za TJ Sokol Prievidza Ľudovít Škultéty.

judo pd 2010
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM