Tlačové správy

Absolútna párty: Transformuj svoju noc!

Elektrizujúce rytmy popredných slovenských DJov, svetové párty náramky a drinky, ako ste ich ešte nevideli. Príďte v sobotu 21. marca do Prievidze posunúť svoj nočný život na novú úroveň!Absolut párty v Clube 333pozitívne prevalcuje všetky vaše zmysly.

Ilustračný obrázok k článku Absolútna párty: Transformuj svoju noc!
Zdroj: Dnes24.sk

Na unikátnu hudobno-svetelnú show, ale aj na drinky, ktoré nie sú tekuté, sa môžete tešiť najbližšiu sobotu v klube Clube 333 vďaka párty konceptu Nights by Absolut. O tanečnú horúčku sa postarajú DJ BIDLO a.k.a DJ AQUAa špeciálny hosť MARCHELLO PERCUSIONS s originálnym spojením elektroniky a perkusií, sekundovať im budú DJ ELSY a DJ LIL JOHN.Chýbať nebudú sexi go-go tanečnice a v rytme zabávajúceho sa davu klub rozžiari aj horúci hit svetových koncertov a žúrov – interaktívne LED náramky Xyloband.

Na to najlepšie však pripravte svoje chuťové poháriky. Na privítanie aj počas večera sa totiž budú podávať špeciálne molekulárne vodka drinky. Už ste niekedy dostali koktejl naservírovaný na lyžici? Na Absolut párty môžete takúto nadýchanú vychytávkuochutnať hneď v štyroch farebných a netradičných príchutiach.

Príďte transformovať svoju predstavu o cool žúre, viac info a fotky z akcie nájdete aj na https://www.facebook.com/…odkaSlovakia.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM