Zuzana Vajayová Iné športy

1. Judo klub na Medzinárodnom turnaji v Kolárove

V sobotu 24.septembra 2011 sa žiaci 1. Judo klubu v Kolárove zúčastnili 14. ročníka Medzinárodného turnaja mini žiactva, mladšieho a staršieho žiactva v jude.

V turnaji štartovalo 90 chlapcov a dievčat z 11 klubov zo SR a 2 klubov z Maďarska.

Naši pretekári si aj napriek tomu, že sa na medzinárodnom turnaji zúčastnili po prvý krát, dokázali z tohoto náročného turnaja priniesť striebornú medailu.O svoj prvý cenný kov sa zaslúžila Júlia Švecová v kategórii Mini v hmotnosti do 27 kg.V tejto hmotnosti štartovala medzi chlapcami, ale svojou technikou dokázala súperov poraziť a tešila z úspechu.

V tej istej hmotnosti štartoval aj Samko Bojko , ktorý prejavil veľkú bojovnosť ale na svojich súperov nestačil.Medzi Mini žiakmi sa predstavil v hmotnosti do 46 kg aj Marián Flimel ml.Po prvý krát na tejto súťaži štartoval vo vyšej hmotnosti.Aj keď na cenný kov nedosiahol ziskal cenné skúsenosti.

V kategórii starších žiakov v hmotnosti do 73 kg štartoval Jakub Halenár.Vo svojej kategórii sa stretol s vyspelými džudistami a vybojoval si 1 víťazstvo. Pre Jakuba táto súťaž bola prípravou na MSR starších žiakov v Žiline.

//Výsledky pretekárov://

Mini žiactvo

v hmotnosti do 27 kg:

2. Júlia Švecová

5. Samko Bojko

v hmotnosti do 46 kg:

4. Marián Flimel ml.

Starší žiaci

v hmotnosti do 73 kg:

4. Jakub Halenár

Všetkým pretekárom za predvedený výkon ďakujeme.

Zdroj: 1. Judo klub Prievidza

Sutaz Kolarovo
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM